Gallery

Marshmallow Barbecue Day! Dati numa’ cite una, s-ajunga la toata lumea!

Pai da! Au venit primii clienti! Incet, dar sigur. Am avut marshmallow barbecue, cadou din partea “casei”. Si lumea n-a trebuit sa astepte 20 de minute!

Bun! Probabil ca nu stiti de Marshmallow Test! Prin anii ’60, la Universitatea Stanford (SUA) au avut loc experimente pe copii, acestora cerindu-li-se sa nu se atinga de marshmallow 20 de minute. In sensul ca… sa nu-l manince. Daca nu se puteau abtine nu primeau a doua bucata. Iata!

Cercetatorii au stabilit, pornind de la acest test si urmarind evolutia individuala a fiecarui copil, ca cei mai bine integrati in societate erau chiar copiii care au reusit sa se abtina de la a inghiti fondantul. In ceea ce-i priveste pe adulti, experimentul a fost repetat in aceleasi conditii.

Ceea ce s-a aflat din acest test e ca adultii nu sint decit niste copii mai mari. Noi am dus testul si mai departe la Francesca! Credeti ca daca fondantul se topeste putintel, la flacara, si se caramelizeaza pe ici pe colo, exact cit trebuie, v-ar putea tenta? Puteti incerca pina pe 8 martie.

Hop si noi cu muzica!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s