Gallery

Socant! Mascota noastra o ia razna! Vrea numai cacao cu lapte!

A inceput inca de dimineata! Francisc, de felul lui un ursulet destul de cuminte, s-a apucat din senin sa mormaie ca vrea sa se plimbe prin oras, pentru ca nu primeste suficient cacao cu lapte. Si vrea sa uite. La inceput, sigur, nu i-a acordat nimeni atentie. In fond, stim cu totii ca Francisc bea in fiecare zi cacao, de altfel n-ai cum sa-l imbunezi dimineata decit cu o ceasca buna de cacao. Pe urma, Francisc a inceput sa fie extrem de insistent si pina la urma a fugit din cafenea si s-a dus gramada peste Radu, in masina. Radu nu avea cacao.

“Dar ce se intimpla daca apas aici?”, “Hai sa vedem daca ajung la pedale”, “Numai putin sa tin eu volanul”, “Da-te si tu un pic mai incolo” – par sa fi fost etapele in care au evoluat lucrurile. Asa ca, pina la urma, s-a ajuns la situatia in care Francisc statea la volan. Singur.

Stiti partea aceea cu “Fara miini!”, “Fara picioare!”, si desigur si fara centura, in plin centru! Dar ia ghiciti ce ne-a spus Francisc! “Unii spun ca Stig conduce mai prost decit un ursulet“! Am incercat sa-l lamurim ca nu este ursuletul celor de la Top Gear, ca tot ce stim noi este ca trebuie sa fie un ursulet cuminte! Dar parca vorbeam singuri.

Pina nu si-a facut damblaua, chiar n-am avut cu cine discuta…

 Apoi, dupa acest veritabil test drive, ne-a comunicat ca Opelul nu e tocmai Mercedes. Ceea ce, desigur, stiam si noi. Cu toate acestea, Francisc spune ca nu i-a displacut plimbarea. Deci, pe deplin relaxat acum, a venit acasa si s-a urcat pr frigider. Credeam ca am scapat de probleme pe ziua de azi. Dar a zis ca nu mai coboara pina ce nu primeste un cacao cu lapte.

I-a placut foarte mult. Singura problema este ca… mai vrea!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s