Gallery

Eureka! Am inventat (si) apa calda! Cu gaurele

Prin locurile de snobi (domnii aia eleganti cu sacou din tergal si matreata pe umeri) se poarta sa ai macar doua-trei sticle de sifon, un fier de calcat cu carbuni, un samovar inutilizabil, vreun radio cu lampi, trei spite de bicicleta Ukraina. Eventual o panoplie cu sabii contrafacute, dar cu minerele spoite cu aur. Ma rog, cu vopsea aurie. Niste blide desperecheate. Periuta de dinti a bunicii. De fapt, am vazut pe Oser ca se gasesc periute de dinti uzate bine.

Ei, incercind sa intram in rindul lumii, ce sa vezi: am dat peste ultimul sifonar. Va era dor de un sifon ca pe vremuri? O apa cu gaurele? Dar ce ziceti de un sirop cu sifon? Aveti simtul umorului? Atunci, avem si vinuri, desi nu va ispitim la “sprit“. Pacat de vin. Asta chiar ni s-ar parea un sacrilegiu. Dar, pentru nostalgici,  mai avem o propunere: nechezol! O “cafea” dn orz sau cicoare? Ce mai! Sanatate curata! Si dam numai cite una, ca sa ajunga la toata lumea.

Si, dovada cea mai buna ca vremurile sifonului n-au apus de tot, iata ca in Cehia exista o trupa rock cu acest nume: Sifon. Ne-a placut “Sifon goodbye”:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s