Gallery

Ice cream soda? Nu tinem!

Totul a inceput, intr-un mod absolut straniu, cu locotenentul Columbo. Acel Columbo, Peter Falk, cum sa ma exprim? Deci, mi-am zis ca nu poate fi tocmai rau ceea ce face el in filmulet. Si nu e nici prea dificil de facut. Eh, dar sa nu ne grabim! Uite, nonsalant, bravul locotenent, un tip destept, chiar foarte destept, isi face un ice cream soda. Singurel. Cu minutele lui. Fluierind. E multumit. E satisfacut. Se poate apuca de ce are el de facut… Munca intelectuala.

Ce poate fi mai instructiv? Invatam de la specialisti! Trecem la “manete”. Doi, trei, si…

.

Acum, gheata fiind sparta, hop si documentarea serioasa. Un tutorial – cum ar veni – despre cum se pune sifon in pahar. Si cum se linge lingura.

.

Bingo! Am aflat! Tot. Chiar nu pare a fi mare scofala. E greu sa nu poti urma citiva pasi atit de bine ilustrati. Deci, sirop avem, sifon avem, gheata avem (Columbo folosea!), inghetata avem, pahar avem, lingura avem, ba chiar si pai. De toate! Plus dorinta de a incerca ceva atit de simplu si atit de bun.

Sa aprofundam! O ultima privire pe net. Vreti ceva penibilo-jenant? Am gasit. Bine ca bautura in sine e destul de penibila, dar stiti cum se zice: finis coronat opus.

.

Dupa atita scoala succesul parea garantat. Stim, acu, ca in Australia ii zice Spider, ca gheata-i rece, ca sifonu-i ud, ca dai din lingura. Mai trebuie doar sa si gustam. Ooooribiiiiil! U-ha! Ceva mai ciudat e greu de gasit. Asa ca, nu tinem ice cream soda. Asteptam australienii sau americanii. Pacat. Si uite ce cintecel “vintage” am descoperit!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s