Gallery

Si celtii au plins! Patru irish coffee pe stomacul gol

Cind Francisc a deschis azi dimineata, asteptindu-i pe obisnuitii casei la cafea, habar nu avea ca ziua avea sa aduca un suflu cu adevarat nou.

Venind de pe plaiuri de legenda, cu miinile tremurinde din cauza orei matinale si a lipsei de “cafea” in organism, ne-a aparut in usa un adept al lui William Butler Yeats. “The problem with some people is that when they aren’t drunk, they’re sober”. In traducere libera, asta ar insemna ca ne-a gasit unicul irlandez veritabil din Cluj. Pe la 50 de ani, bine legat, si in mod evident avind o mare problema cu starea in care se afla, anume de a fi treaz. Caifé Gaelach led’ thoil – adica As dori un Irish Coffee. Uitati limba engleza cind vorbiti cu un “galez” din asta. Mai bine va intelegeti cu ei prin semne, ca s-ar putea sa aiba o mica problema si cu scrisul.  Greu a mai inteles ca nu sintem “Siopa gróiséar“, ci o biata cafetarie! Apoi, urmarindu-i degetul pe meniu am inteles ca vrea inca o portie de Caifé Gaelach, apoi iarasi Caifé Gaelach, ca sa incheie apoteotic cu un Caifé Gaelach.

Cearbhall pe numele sau (din cite am inteles insemnind “viteaz in batalie”, si dupa toate semnele, grele “batalii”!), ne-a mai spus lucruri probabil foarte intelepte dar pe care nimeni nu le-a inteles. Poate nici el. Jameson is fine e partea care am priceput-o cit se poate de plenar. Si ca, cei care amesteca frisca si restul cafelei comit un sacrilegiu. “It’s a f’king beautiful day”! a fost remarca lui finala. Absolut “gaelic”, intr-adevar. Ii dedicam cele de mai jos, pentru umorul sau matinal.

.

Si chiar nu ar fi cazul sa omitem din povestea de astazi reclama pentru Jameson:

Advertisements

One comment on “Si celtii au plins! Patru irish coffee pe stomacul gol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s