Gallery

O vizita inopinata: Blacky cel dragut s-a intretinut cu Francisc!

Nu era o vreme prea buna afara… Insa aici, inauntru, era mult mai placut. Chiar daca a trebuit sa aprindem lumina in miez de zi. Francisc, si-a propus sa pape niste inghetata astazi, dar fiind rece afara, a renuntat. “Nu vrem sa ma daora gitul, asa-i?” – ne-a intrebat el, totusi, cu o unda de speranta in glas.

Deci, fara inghetata astazi! Cuminte cum e, Francisc a renuntat sa mai mormaie si si-a pus toate sperantele in ziua de miine, cind poate va fi mai insorit afara.

Cind nici nu se astepta, iata ca pe usa a intrat Blacky! Care, firesc, este un ursulet negru (brun inchis?). A venit de departe, tocmai cu “mijloace de transport in comun” si numai si numai ca sa stea putin cu Francisc.

Si n-a uitat nici de freshul de portocale. Iar pentru ca a venit de departe, Francisc l-a poftit pe Blacky sa ia loc nitel si, ca doi buni prieteni, sa-si povesteasca pe indelete care ce-a mai facut, ce ghidusenii a vazut, ce secrete a mai auzit.

Nimic de zis, Francisc a fost tare fericit de vizita aceasta! Mai ales ca nici nu s-a asteptat! Era atit de fericit c-ar fi topait roata in jurul scaunului, dar nu dorea pur si simplu sa se dea in spectacol. De mult isi dorea sa stea si sa povesteasca si el cu un ursulet adevarat. Sint draguti si oamenii, dar cind ajungi la esente, parca mai mult iti plac cei asemeni tie! Intocmai asa si cu Francisc.

Asa ca, au stat “ca baietii“! Au stat si si-au spus marile povesti. Ca cine stie cind s-or mai intilni si cind vor mai avea suficient timp. Apoi si-au luat ramas bun, nu cu mare tragere de inima, caci Blaky mai avea drumuri de facut. Cit despre Francisc, toata ziua a pindit cu coada ochiului spre usa, in speranta ca Blacky se va intoarce si atunci sa-i poata macar face tai-tai cu minuta.

Intr-un final, nemaiputindu-se abtine, s-a uitat la noi si ne-a intrebat direct: “Hei, ati vazut ce prieten dragut am“?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s