Gallery

Fellow American Customers

Am vrut sa le facem o mica bucurie clientilor nostri, asa incit am incropit un cosulet cu oute din ciocolata. Asa, pentru cite o “atentie“. Nici prea mare, nici cine stie ce special! Am si pus-o pe tejghea. Arata bine! Zilele astea, insa, prin Cluj a umblat de colo-colo o trupa de americani. Nu stiu daca v-am spus, insa daca exista un singur strain prin oras, putem da de stire de indata, pentru ca pare sa nu existe trecator prin urbe sa nu calce pe la noi. Nu ne rateaza nici unul. Deci, ca sa n-o mai lungim, logic, ne-am trezit cu gasca de americani. Ce credeti ca au vrut? Coca Cola. Ceva cunoscut si de ei. Evident. Dar asta a fost la prima venire.

Bun. Pasul urmator, la a doua trecere, a fost sa intrebe de oute. Zici ca acu-acu s-a inventat cea mai mare minune de pe globul pamintesc. S-au si terminat! Adica, mai sint doua. Pentru cei care ajung primii la cafea miine. Noroc ca am facut poza cu ele…

Si, ca tot vorbim despre oua, fie si de ciocolata, sa va prezint si ultimele achizitii cu… gaini!

Desigur, astea-s pentru zaharul cubic si pentru lapte. Ce au tocmai gainile cu asta, e mai greu de explicat si nimeni nu-si propune. Old MacDonald has a farm! Na, avem cu ce sa ne mindrim in fata americanilor! Ceea ce i-a dat insa pe spate pe “fellow american customers” (si nici asta cu fellow nu ne e intru totul limpede!), a fost piesa noastra de rezistenta, facatoarea de popcorn! Deci, iata sirul logic: oua-gaini-porumb. Mai adaugati si niste cappuccino si totul devine apoteotic!

Deci, daca vreti sa vedeti niste americani fericiti, nu ezitati, dati un copy si paste la reteta noastra! Free!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s