Eckstein Kovacs Peter

Eckstein, la Francesca! Oare sintem in campanie electorala?

Iata-l, in toata splendoarea lui! Daca e intr-atit de accesibil, aproape ca mi-as dori un primar ca Eckstein! Pina la urma si primarul ar trebui sa fie om. Spre deosebire de astia de pina acum, care au vrut sa fie ceva Dumnezei, care se pricep la toate, de la parcuri (si am vazut ce “bine” arata!) la autostrazi (si am vazut ce de autostrazi au facut), de la constructii (si aud ca vor sa faca un ditamai hotelul in Piata Muzeului!) si pina la piste pentru biciclisti sau orice altceva.

Se zice ca daca vrei sa aflii ceva despre un om, intreaba un “bartender”. Va luminam! Ceea ce pare evident, deocamdata, este ca Eckstein stie sa intrebe. Nu e putin lucru!

Dar, hai ca n-o sa strimbam din nas nici daca Nicoara isi va bea vreodata cafeaua la noi, am auzit ca mai este si o tanti din Iris care candideaza independent, deci macar vreo doua cafele am mai putea vinde! Si uite asa, am pus de un “material” politic! Tot ce am urit mai mult. Dar sa-i lasam pe “cafegii” pentru moment!

Eckstein Kovacs Peter

Intr-o pornire de moment, toropiti de caldura, am descoperit fara sa vrem ceva strict pentru cunoscatori, si ca atare am si “brevetat” astazi ceva absolut genial! Darjeeling straight on the rocks! Stati linistiti! Nici macar Eckstein n-a baut inca! Si nici Parisu’ n-a vazut inca!

Dupa cum spuneam, a fost o incercare! Reusita. Strict pentru iubitorii ceaiului. Discutam despre “second flush”, fara zahar, fara lamiie. Numai gheata. Si numai gust! Si numai bun de savurat intr-o zi fierbinte in Piata Muzeului. Sigur ca dureaza niste minute pina se raceste ceaiul, dar merita!

Advertisements

2 comments on “Eckstein, la Francesca! Oare sintem in campanie electorala?

  1. Cand mai vine domnul Ekcstein la cafea la Francesca? E un om tare fain, mereu l-am apreciat. As dori sa ii fac cinste cu o cafea tare si sa ii spun cateva lucruri care ma dor in ceea ce priveste orasul nostru drag, sigur va face in sfarsit ceva bun pentru noi, ca ne-am cam saturat de cat de jalnic arata orasul, Mai ales Parcul Central. Oare se poate sa-l intalnesc?

  2. Cine stie? Noi ziceam doar ca e interesant sa vezi politicieni si fara coada de SPP-isti, sa-i poti “atinge”, sa poti vorbi cu ei. Ca in rest, parca toti sint speriati de bombe, singuri si asa de capul lor nu prea umbla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s