Gallery

Misterul prajiturilor “bune”

De la o vreme au inceput “sa treaca” foarte bine prajiturile. Nu ne-am fi asteptat sa mearga intr-atit de bine! Mai ales noaptea trec intr-un mod incredibil. Noaptea? Pai… Pai nici n-avem deschis noaptea!

Asa ca, toata lumea a inceput sa banuiasca faptul ca de indata ce se lasa noaptea, Francisc porneste in adevarate razboaie cu prajiturile, incercind sa dea gata totul! Mai mult, dimineata are urme de crema pe nasuc. Si vagi urme de frisca.

La inceput, sigur ca nici n-a vrut sa recunoasca. De indata ce venea vorba despre prajituri, ba isi gasea ceva de lucru pe afara, ba se ducea sa verifice cum stam cu stocurile de inghetata, si inca si altele la fel! De exemplu sa verifice daca nu s-a deconectat cumva alarma. Daca n-a iesit frigiderul din priza… Din astea.

Asa ca, noi l-am luat mai pe ocolite. L-am intrebat daca ii place crema de cioco, blatul de pandispan, iar Francisc a spus ca-i plac foarte mult chestiile astea, apoi l-am intrebat despre mini tartele cu fructe si a zis ca si astea-i plac foarte mult, chiar a adugat si ca “broscuta Oac” e delicioasa. Abia atunci l-am intrebat si noi despre momentele acelea cind a apucat el sa guste din toate astea, ca pare-se, peste zi, cind e toata lumea prezenta, nu prea e cazul.

Ca sa nu lase de la el, ca asa e Francisc, mai capos, a zis ca a “s-ar putea” sa fi gustat peste noapte, uneori, niste prajituri, dar numai din cele “bune“. Ceea ce, pina la urma, nici nu-i chiar asa de rau! Si zicem asta pentru ca de obicei, dimineata la prima ora, se intimpla sa nu avem prajituri deloc. Pentru ca, nu-i asa, sint “bune”. Francisc stie cel mai bine! Multumim, Francisc, ca ii faci bucurosi pe cei de la laborator, in fiecare dimineata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s