Gallery

O veste proasta? Nuuuuu! Buna (si nebuna)

Vestea proasta ar fi ca s-au terminat toate. Cred ca veti intelege de ce. Asa aratau! Si erau bune. Pe bune! Si s-au terminat…  Exista, desigur, si o veste buna. Am comandat altele. Si astea vor fi bune. La fel de bune. Dar nu foarte multe. Si-apoi, sa fim seriosi! Nici nu e nevoie de prea multe. Cite ati putea papa cu o cafea sau cu un ceai bun? Maximum cite doua am vazut ca ia lumea. Dar stiti cum se fac? Iata reteta:

Si-acu, sa vedem problema si altfel! De exemplu ce ziceti de ceva care sa le ajute sa alunece pe git? Un ice tea? Un siropel? Un “traffic light”, o limonada? Sau Cafe Frappe? Ori Latte Macchiato?

Cam asta ar fi povestea. Cind si daca va simtiti in stare… Nu-i musai. In fond, si Francisc se bucura de ele. Dar, ca veni vorba despre Francisc, iata ce am gasit special pentru el!

Clar! O sa spuneti ca n-ati putea minca panda, ca e prea dragut. Ca lumea e cam nebuna. Inca n-ati vazut nimic! Nu va hazardati! Asa, off the record va putem arata ce inseamna cineva cu adevarat dus cu pluta. Ce ziceti de “Imagine There’s No Pizza” si pina ce va lasati cuprinsi de minunata melodie, imaginativa si ca daca nu va grabiti… theres no cupcakes… it’s easy if you try…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s