Gallery

Francesca, partener TEDx Eroilor

TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent care aduce impreuna oameni pentru a crea o experienta asemeni evenimentelor TED. La un eveniment TEDx, materiale video si discursuri live sunt combinate pentru a starni discutii si schimbari in viata unui grup restrans de oameni. Aceste evenimente locale, independente sunt denumite generic TEDx, unde x =eveniment TED organizat independent. Conferinta TED ghideaza un program TEDx, dar asemeni TEDxEroilor, aceste evenimente sunt independente.

Evenimentul are loc la Cinema Victoria, iar aici gasiti lista celor care vor lua cuvintul.

Sintem siguri ca vor fi spuse lucruri cit se poate de destepte si de interesante, sintem siguri ca vorbitorii vor avea mesajele cele mai inspirate. La fel, cei din sala, putem garanta, vor fi numai ochi si urechi! Nu vor pierde nici o silaba din ceea ce se spune acolo. Nimeni nu va atipi. Chiar vreti sa va spunem de unde stim asta? Nu, nu de la organizatori, nici de pe siteul TEDx Eroilor.

Stim, pentru ca cei de acolo beau cea mai buna cafea din Cluj! Noi o asiguram si partenerii nostri de la Segafredo. Este cafeaua de la Francesca.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s