Gallery

Bune, de ti se topesc in gura! (Ori ca te fac sa te dai cu bicicleta)

Francisc e de vina! El a insistat pentru ceva nou! Asa ca, a primit niste batoane cu nuca. Le-am putea incadra la categoria “pentru gurmanzi“! Facute cu unt, cu umplutura generoasa, greu de refuzat! Daca merg la cafea? Voi ce ziceti?

 Apoi, tot pentru Francisc, daca a insistat, s-au mai copt niste lucrusoare. De exemplu, pentru ca ii plac foarte-foarte mult cele cu gem de macese, niste patiserie frageduta, cu umplutura suficienta chiar si pentru un ursulet! Nu stim altii cum sint, dar Francisc chiar are nevoie de “cantitati” atunci cind se apuca de ele.

Si nu va ginditi cumva ca lui Francisc i-ar displace “funditele cu cascaval”! Nuuuuuuu…. Dimpotriva. Daca se apuca, poate pustii oricite. Daca ar fi dupa el, ar papa si o tava intreaga.

Iar daca va intrebati de ce tot vrea Francisc sa ii cumparam bicicleta noua, este probabil din cauza faptului ca vrea sa isi arda caloriile. Probail ca e ceva ca in clipul de mai jos. Noroc ca parcul e la doi pasi! Ce treaba are asta cu patiseria? Intrebati de cei care au facut clipul. Noi habar nu avem. Pe bune. E o prostie… Dar, dupa ce a fost sa se dea cu bicicleta, Francisc a venit cu expresii din alea: “Iti ploua in gura, mestere”, ma rog, alte chestii din astea pe care de la noi nu le-a auzit niciodata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s