Gallery

Ce pasarele am avut astazi

Oare de ce trebuie sa se intimple asa? Pe acest blog ar trebui ca Francisc sa va povesteasca ce lucruri minunate avem, cit e de buna cafeaua, cit e de racoritoare limonada cu menta si cu busuioc, ce buna e inghetata, ca am primit prajituri proaspete, chestii din astea. Pai nu se poate! In mod clar, zi de zi, apar evenimente neprevazute. Astazi va prezentam ultimele noastre pasarele!

Daca tot era deschis, pina si pasarile cerului au jinduit la ceva bun! Zau ca asa am crezut! Numai ca nu  intotdeauna e asa de simplu cum pare la o prima vedere! Porumbel retrograd, ai vrut sa papi inghetata? Ai vrut sa ciugulesti patiserie? Ai vrut sa tragi la masea? Sa nu crezi ca e chiar dupa cum te taie capul! Sintem cu ochii pe tine! – am incercat noi sa fim duri!

Insa abia de aici au aparut adevaratele probleme! Porumbeii din Piata Muzeului, poate nu stiaiti, sint prieteni cu Francisc. Cum Francisc obisnuieste sa iasa si sa admire peisajul de pe scaunelul lui, lesne de inteles, s-a imprietenit si cu porumbeii! Si daca tot au devenit asa de buni prieteni, de ce sa nu-i invite in vizita? Iar daca tot au venit in vizita, de ce n-ar sta mai mult? Poate pentru totdeauna!

Noroc ca si Boby e prieten cu porumbeii! Si pina la urma toata lumea a inteles ca cel mai bine este ca Francisc sa stea inauntru si sa-si vada de inghetata lui, iar porumbeii sa stea afara si sa vada de Piata Muzeului.

.

BIBLIOGRAFIE :

.

The Birds (Alfred Hitchcock – 1963) vs. High Anxiety (Mel Brooks – 1977)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s