Gallery

EVENIMENT! Francisc, debut fulminant in televiziune. Kiki, un Mikhail Baryshnikov al ursuletilor!

The making of

Dimineata devreme, Francisc picoteste pe scaunul lui. Nu-l intereseaza inca ce scriu ziarele, nu se lasa provocat de nici o agitatie. Nu da o ceapa degerata pe mondenitati la ora asta, si nici pe horoscop. Ii plac diminetile calme. Daca e musai, accepta totusi sa devina vedeta. Dar pe la prinz. In fond, cine a inventat sculatul asta cu noaptea in cap si de ce?

Kiki, pe de alta parte, e nespus de fericit! Adora sa fie alintat si serveste oricind si cu maxima placere orice bunataturi! Ii place siropelul de zmeura daca e dulce si bun, poate rontai si un covrigel, iar cind apare patiseria e parca cel mai fericit din intreaga galaxie! Nici inghetata nu-i displace, si nici sa stea comod in scaunelul lui. Dar daca tot s-a trezit, el e mai jucaus decit Francisc! Oricine se poate baza pe el!

Eh, nu zicea Archibald Macleish  ca o nebunie adevarata merita intotdeauna pretul pe care-l platesti pe urma? Desi pare greu de crezut, Kiki e mai usor de pornit decit de oprit pe urma.

Au fost batute recorduri dupa recorduri! Au curs exclusivitatile! Irina a baut cafea. Francisc si Kiki au ajuns adevarate staruri TV fara sa rosteasca macar vreun cuvint!

 

 

 

Advertisements

One comment on “EVENIMENT! Francisc, debut fulminant in televiziune. Kiki, un Mikhail Baryshnikov al ursuletilor!

  1. Spui in fiecare emisiune de mult prea multe ori “Irino”. Ce ai spune daca Irina ti s-ar adresa de tot atatea ori cu apelativul “Alinule”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s