Gallery

Arnold van Gennep ar fi fost mindru de broscutele noastre!

Familie de broscute fericite

Cind Arnold a scris despre riturile de trecere, habar n-avea de ce avea sa se petreaca ceva ani mai colea, tocmai prin 2012! Si iata, citam dintr-o scrisoare (electronica):

Va scriu in sfarsit despre broscute. Au ajuns cu bine la Iasi, una – ultima, am dus-o chiar la Vaslui pentru tatal meu, duminica dupa amiaza. A fost foarte foarte apreciata, pacat ca eu n-am apucat sa mananc decat una, fusesera exact la numaratoare pentru cei de acasa.

Trebuie sa recunoastem ca nu mai e chiar atit de usor sa fii broscuta! In zilele noastre, cind viata e tot mai dura, pina si broscutele trebuie sa fie “barbate” si sa imbrace necesarele aspecte mitice ale problemei. Separarea din grup, calatoria, initierea. Stiti, doar! Transgresarea dinspre vitrina de la Francesca inspre marea experienta moldava, permite asadar cintarirea naturii realitatii, fiintarii si devenirii. Vorbim, apoi, despre unirea celor doua extremitati ale aceluiasi continuu. E evident. Epistola insasi sade chezasie!

Dar, ca sa n-o mai lungim, ne bucuram ca am primit vesti despre broscute! Ne bucuram ca au ajuns cu bine, care la Iasi, care la Vaslui, si ca au apucat sa vada ceea ce multe alte broscute nici macar nu viseaza. Important e ca toata lumea sa fie fericita! Ca e loc destul si pentru asta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s