Gallery

Pour les connaisseurs: Francisc si Sanyi Padurean (Papa la Soni) coboara bucataria din pod! VEZI la ce te poti astepta: meniu, preturi, orar, rezervari

Nu va grabiti! Este vorba de simbata viitoare. Adica pe 3 noiembrie. Nu mai devreme de ora 7 seara. Nu e loc pentru toata lumea. Nu sint decit 8 locuri la masa. Dar nici zilele n-au intrat in sac. Ca, dupa cum se prefigureaza lucrurile, Francisc si Sanyi au planuri de gatit absolut uriase. Vai de papilele gustative!

Si, va povesteam ieri ca Francisc si Sanyi stateau si puneau tara la cale. Asa a fost. Au povestit ei ce-au povestit si, in cele din urma (dupa filozofii prelungi) au ajuns la concluzia ca burtica este centrul universului si desigur prietenii din jur. Da, au descoperit America! Ca atare, au si pus de-o “gustare“. Pentru prieteni, cum ar veni, adica pentru 8 oameni. “Meseni”, dupa cum s-au exprimat. Oare ficateii sa fie de gisca sau de purcel? Dar oare cartofii sa fie albi sau rosii? S-au tot socotit si au tot discutat si-au tot gesticulat, s-au tot razgindit, dar ratiunea a invins pina la urma si iata si meniul! Nu ca Francisc a caligrafiat frumos?

Adica… o cina destul de copioasa. La nevoie, se mai gasesc si alte lucruri pe la Francesca. Insa, pentru inceput sa precizam ca rezervarile se fac pe email, de unde veti primi si confirmarea (sau scuzele de rigoare daca nu sinteti intre cei 8 fericiti). Daca totul merge bine, in principiu, vor fi doua zile pe saptamina cind Francisc si Sanyi vor putea sa se destrabaleze prin Francesca, ceea ce va insemna 2 x 8 gurmanzi ce-si vor gasi alinarea. Asadar, pina miercuri, 31 octombrie, va asteptam emailurile, dar nu mai tirziu de aceasta data. Sa ne vedem cu burtile pline!

 

cafeneauafrancesca@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s