Gallery

Ultimele minunatii ale toamnei: Baba Cloanta, dovlecei si catei

Pai cu ce sa incepem? Cu dovleceii nostri? Pesemne ca broscutele se plictiseau copios, asa incit… si-au procurat niste dovlecei “de joaca”. Dincolo de faptul ca sint haiosi, sint si foarte buni! Ca sa nu mai spunem ca sint de sezon!

.

Adica, lucrurile mergeau oarecum in fagasul lor normal. Francisc statea pe scaunelul lui, cu un soi de plictiseala de toamna ce i se plimba de colo-colo pe sub blanita, sora cu hibernarea, cind deodata si-a ridicat privirea si a vazut-o pe “B.C.”. Adica pe Baba Cloanta. Nu i-a fost frica deloc. Si-a zis ca e o chestie ce tine de chestii de secolul al XVI-lea, de All Hallows Evening, ca sigur sint iarasi influente celtice in povestea asta, pesemne trecerea catre jumatatea intunecata a anului, trecerea spre iarna. Adica spre nani, cocluziona el.

Daca e de nani, e de bine, s-a gindit Francisc! Si s-a lasat pe spate. Ca sa stea cit mai comod. Asta, desigur spre disperarea “doamnei” B.C.

.

Pe urma, au inceput sa vina in vizita prietenuti de-ai lui Francisc. Nani, de exemplu! Asa se cheama catelusul. Deci, iarasi nu a putut sa doarma Francisc. Stiti, doar, ca lui Francisc ii plac foarte mult catelusii. E pur si simplu in extaz cind da peste vreunul. Nici nu-i de mirare! Nani e foarte-foarte dragalas.

Totusi, ceva nu-i in regula, si-a zis Francisc! Un ciine nu poate fi chiar atit de mititel! Insa, oricit ar fi fost de mititel, doar la Baba Cloanta ii stateau ochisorii.

Ceva sigur nu-i in regula, si-a zis Francisc din nou! Nani nu poate fi chiar atit de albastru! Sa fi fost vraja? Sa fi fi fost din cauza lu’ B.C.? Sau poate doar LED-urile erau de vina? Cine mai poate sa stie?

Nani, in fata la Francesca

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s