Gallery

Letter To Santa. Despre cum a descoperit Francisc minunata cutie fermecata a Mosului

A venit Mosu’ de tare de departe si si-a instalat casuta postala fermecata la Francesca! Toata lumea e invitata sa-i scrie Mosului, sau daca inca nu stie sa scrie, atunci macar sa deseneze ce si-ar dori. Pentru ca, anul acesta, toata lumea a fost cuminte, nu-i asa? Chiar si Mosul va fi prezent doua ore pe zi – de la 4 la 6 – si se va ingriji ca nimeni sa nu rateze cutia fermecata. Pentru ca toata lumea merita un cadou.

N-o sa va spunem povesti! Va spunem doar ce s-a intimplat. Francisc motaia pe scaunelul lui cind toate acestea se decideau si abia mai tirziu s-a trezit si nu prea pricepea de ce dintr-o data nu mai este el in centrul atentiei. A inceput sa traga cu urechea, si pesemne c-ar fi atipit la loc daca nu venea vorba si de cadouri. Asa, insa, a stat cuminte si a asculta tot ce se discuta, despre Craciun, despre cei care vor primi cadouri, si desigur despre cutia fermecata cu scrisori.

Art by Angela Bencze

Ia priviti ce minunatie!

A stiut Mosul ca nu va ramine multa vreme goala minunata cutie fermecata! Asa ne-a spus, inainte sa traga sugubat cu ochiul, tocmai din usa. Abia a plecat, asadar, iar Francisc al nostru s-a si apucat sa mormaie ca a fost foarte cuminte si ca poate ca ar trebui sa aiba si el o scrisorica acolo. In fine, a mai mormait despre cioco de casa, miere, de-ale lui. Fiind insa in perioada de hibernare, el se misca mai greu. Asa incit un baietel a fost mult mai rapid decit Francisc. A venit, a aflat despre ce-i vorba si a rezolvat lucrurile. N-a stat mult sa se gindeasca. S-a scapat de o grija! Indicatii precise. Si dus a fost si el. Numai ca Francisc a tot insistat sa vada cum sta scrisoarea inauntru si, pina la urma, nu am mai avut de ales, a trebuit sa ii aratam. Acum sta si se intreaba cind le va citi Mosul si a jurat ca va sta cu ochii pe scrisori ca sa vada ce si cum se intimpla si orice vede in neregula va scrie pe blog si pe Facebook. Citedata devine tare pisalog…

Prima scrisoare

Acuma, ca a vazut ca nu e poveste, ca se discuta foarte serios problema, s-a si pus cuminte nevoie mare sa-i scrie si el Mosului. Ceea ce, va incurajam pe toti sa faceti. Indiferent de virsta.  Noi avem cutia si Mosul si va asteptam cu mare drag. La final, Mosul va imparti cadourile pe masura solicitarilor. Iar daca pina la virsta asta inca nu ati invatat ca e bine sa credeti in Mosu’, atunci e clar momentul sa va reabilitati. 🙂

Cu restul detaliilor va vom tine la curent. Iar daca noi nu, cu siguranta Francisc! Incepind de simbata, de la ora 4, Mosul va fi si el la datorie. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s