Gallery

Ciocolata de casa de la Maestrul Sanyi Padurean (retete proprii)

Cum spunea doctorul  Mencinicopschi: Vorbim, asadar, despre cele mai bune ingrediente naturale! Nu, nu griu Spelta. Alune de padure, migdale, prune uscate, ghimbir, sirop de artar. Si multa, multa pricepere si dragoste pentru ceea ce faci. Si respect pentru clienti, pentru prietenii nostri. Un produs de exceptie, pentru prietenii nostri de exceptie.

Orgasm al papilelor! Asa ceva n-ati mai mincat pina acum, poate nici n-ati visat pina acum! Dar e posibil. Dincolo de faptul ca nu e vreo pacaleala ci arta in toata puterea cuvintului.

Si, ca sa fie clar ca nu ne zgircim, iata si o imagine cu tejgheaua, ca sa aveti termen de comparatie. Portii de ursulet, asa cum poate ati inceput deja sa va obisnuiti.

Iata si sortimentele!

Cioco + alune de padure si caise

Cioco  + migdale si sirop de artar

Cioco  + ghimbir

Cioco  + prune uscate inmuiate in Campari

Nu ne intrebati. Nu va putem recomada. Toate sint mult peste ceea ce se poate imagina. Si, oricum, sint ciocolata adevarata, nu prostii peste care se trage un smalt de cacao.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s