Gallery

Dragii Mosului…

Sigur ca exista Mos Craciun! Ei stiu cel mai bine.  Copiii. Continua sa vina cei de-o schioapa la cutiuta postala fermecata a Mosului. Unii vin ca la examen, altii ca la o loterie. Ce nu e usor de inteles: de ce vor fetitele masina de pompieri? De ce vor baietii “cadouri mici”. Dar hai sa nu ne batem capul cu fleacuri acum!

Draga Mosule…

Exista, apoi, si o alta fateta a problemei. Umanitatea. Faptul ca in fata unei cesti de cafea, de ceai, de ciocolata calda, de vin fiert, reusesti sa te regasesti, fie si pentru o clipa, si sa redevii om. Sa gindesti frumos. Sa te gindesti la lucruri bune. Nu neaparat pentru tine. Pina la urma, e cel mai frumos cadou si pentru Francesca.

Dincolo de toate astea, insa, mai trebuie sa stabilim un lucru: cutia postala fermecata a Mosului e plina deja! Poate c-ar fi momentul sa stabilim cum si cind vine Mosul la Francesca, sa stabilim un moment anume, ca sa fie si Francisc acasa, sa aiba si Mosul timp, sa apuce si copiii sa se bucure. Pina atunci insa elfii ar trebui sa aduca si cadourile si sa le puna in sac. Si pentru ca pina si elfii au problemele lor, haideti sa stabilim ce se intimpla, cum se intimpla si mai ales cind se intimpla.

a

Ca si modalitate de lucru, ca sa nu incurcam borcanele, cel mai simplu ar fi sa discutam fata in fata toate cele, asa incit, Francisc invita cu mare drag toti “elfii” la un pahar de vorba, daca tot sint mai libere zilele urmatoare.

5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s