Gallery

A fost nebunie la Francesca! Copiii si parintii i-au scris Mosului, altii i-au scris lui Francisc, Francisc a vorbit cu Mosul, Mosul a citit toate scrisorile si iata ce s-a intimplat

Luna decembrie este cu adevarat magica. Si nu doar pentru ca asa se spune, ci pentru ca avem si dovada. Au curs gindurile bune! De la parinti, bunaoara:

DSC01723

… de la copii:

IMG-20121208-00245

Si, cel mai important,  cineva i-a scris Mosului ca-l vrea pe Francisc:

0000

A fost cel mai minunat cadou pe care Francisc il putea primi. A fost impresionat de-a dreptul. Si daca n-ar fi fost vorba de zecile de scrisori venite de la copii, despre cadourile pe care a trebuit sa le cumpere chiar el pentru niste prietenuti mai speciali, daca n-ar fi fost vorba de Mosul care venise pentru micuti, sigur s-ar fi apucat sa danseze prin Francesca de bucurie. Dar numai de bietul Francisc nu mai era loc, oricit de frumos s-a gatit el pentru Ajun! Asa ca Francisc s-a retras ca un mare intelept ce e intr-un colt si a lasat lucrurile sa se intimple. Dar iata ce  poze a facut Francisc cu o parte din scrisorele si cu ce s-a intimplat in Ajun:

.

Si mai e o poveste draguta pe care tinem neaparat s-o spunem! Pentru ca tot venea Mosul la Francesca, se face ca cineva s-a gindit sa-i faca o mare-mare surpriza sotului (care nu mai primise cadou – ohoooo – de vreo 2 ani!), dar stiti cum e cind ai copil mic, dintr-o data parca nu mai nici o secunda libera, toata atentia ti se canalizeaza intr-acolo. Insa, daca tot se arata povestea asta cu Mosul, la Francesca, ce mai conta un cadou in plus, acolo, bine ascuns in sacul Mosului, ca sa fie o surpriza adevarata? Surpriza – surpriza! Nu povesti! Si, in timp ce la telefon se stabileau detaliile, in deplin secret, cu toate masurile de precautie luate, ce sa vezi, destinatarul cadoului venise cu un cadou si el, pentru sotie, ca daca tot venea Mosul, ce mai conta un pachetel bine ascuns acolo in sac… caci nici sotia nu mai primise – hohohooooo – de vreo doi ani… nimic, dar stiti cum e cind ai copil mic… 🙂

Tragind linia si adunind ce e de adunat, rezulta ca a meritat orice efort! N-a fost in zadar. Francesca are deja o micuta comunitate de oameni formidabili si la anul ce vine o vom mai largi negresit. Exista in Piata Muzeului o vorba: cine trece de luna februarie, mai supravietuieste un an.

Deci, hai sa nu incheiem fara o veste buna! Pentru Victoras (Conan): Mosul se pare ca intr-adevar a venit cu cadoul pe care l-ai cerut si Francisc nu va pleca din Piata Muzeului. Speram doar sa trecem de luna februarie, dar stim ca intr-un fel sau altul, cu toti prietenii alaturi, vom trece!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s