Gallery

Sucuri naturale, prajituri de casa, cioco fara zahar, specialitati incredibile de cafea! Si-abia a inceput anul!

Era clar ca noul an va aduce o avalansa de lucruri extraordinare! Multe s-au schimbat in ultima vreme la Francesca! Dupa invazia ciocolatei de casa marca “Papa la Soni“, a aparut si niste mousse de chocolate “Printesa Francesca”.

IMG-20130108-00444

Apoi au aparut briosele “bebe friendly“, adica briose din faina integrala, indulcite cu sirop de artar bio si banane, continind afara de oua de casa doar ingrediente naturale ca de exemplu morcov sau mar. N-am reunntat nici la briosele obisnuite. Ramin cele mai cautate!

Tot ca si bun companion al cafelei, au aparut cornuletele “de casa”. Judecati si singuri cit pot fi de bune!

cornulete

Bine, atunci, hai sa ne imprietenim si cu checul “de casa”! Pentru ca pe urma mai vin multe altele!

farfurie

b

O revarsare de prajituri de casa, care mai de care mai bune si mai provocatoare! Lumea inca mai suspina dupa cea cu mere, dar adevarul e ca greu poti sa-i faci fata oricarei tavi. Tavi? Sigur ca da!

c

e

Normal, exista o masura in toate! Nu vom continua “tortura” cu aceste imagini deocheate, si incheiem cu sortimentele mai “light”, cu morcov si magiun.

praji

In materie de ciocolata, o varianta noua, si extrem de asteptata, din cite s-a spus, este ciocolata fara zahar, continind drept “indulcitor” numai si numai ingrediente naturale, sirop de artar sau fructe (smochine etc.).

d

Deci, ne asumam toate aceste “fapte”! Numai ca inca n-am epuizat nici pe departe noutatile! Lasind la o parte oferta de sandwichuri, asupra carora ne vom opri altadata, sa mai zicem doar ca Francesca are si niste specialitati de cafea absolut extraordinare!

lmc

O “creatie” cu caramel, aici, dar lista mai contine infinite variante cu aroma de cioco, menta, whatever, iar capodopera, vedeta, este “spicy pumpkin“! Nu va dam retete. Insa, vi-l aratam pe artistul cafelelor: Uliu Stan, care va lucra pentru Francesca in urmatoarea perioada, speram cit de lunga.

us

Deci, daca va doriti o cafea normala, o gasiti la Francesca. In mod clar. Daca vreti o cafea la ibric, o gasiti tot la francesca. Iar daca va doriti specialitati, avem un barista de exceptie! Bazati-va pe el!

Advertisements

4 comments on “Sucuri naturale, prajituri de casa, cioco fara zahar, specialitati incredibile de cafea! Si-abia a inceput anul!

  1. Cu prima ocazie cand o sa ajung la Cluj va fac o vizita…tot ce vad aici arata super delicios si cu siguranta gustul e pe masura.
    Prima data cand am mancat un tort mousse a fost din intamplare, dar de atunci e preferatul meu:) Acum de fiecare fata cand merg prin oras ma opresc la Deliciile Kronstadt sa-mi fac plinul:)

    Ne vedem la Cluj, cat de curand sper:P

    • Te pupa Francisc! Si te asteapta cind ai vreme, ca lucruri foarte bune avem mereu pe aici. Si trag nadejde ca vom avea si de aici inainte. Deliciile Kronstadt par a fi o armata pe linga noi, dar nu ne lasam intimidati! Iaca, ei nu au ursulet. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s