Gallery

De la infrarosii la chestii vintage si alte inimioare

De la o scanare de rutina cu infrarosii a pornit totul. Noaptea, cica, toate pisicile-s gri, insa un dispozitiv cu infrarosii face minuni in mina cuiva priceput! Iata ce s-a descoperit! Pam! Pam!

ir

In sfirsit, avem proba clara ca Francisc are o inimioara! Prins in fapt, ce sa faca? A recunoscut. I s-a explicat lui Francisc ca poate sa-si poarte inimioara si mai la vedere, ca sigur nu i se va intimpla absolut nimic. Tare s-a mai bucurat Francisc. Dupa cum se si vede in imaginea de mai jos.

la masuta

Cu un drum, daca “s-a dat liber” la inimioare, s-a apucat si a insiruit citeva si pe masuta. Si asta a fost doar inceputul! Ca, umblind roata, a pus inimioare peste tot: pe masina de cafea, pe rafturi, pe pereti, pe tejghea, pina si pe lampa! Nu multe. Sa fi fost in jur de o mie? O mie si ceva? Si, ca sa nu se supere nici servetelele, pina si pe astea a pus cite o inimioara.

lampa

Cercetatorii britanici, harnicuti si ei dupa cum stim, au descoperit insa o carte postala vintage din epoca victoriana, probabil, cu Francisc, unde detaliile sint, ce sa mai zicem, cit se poate de clare si de netagaduit! Si mai demult Francisc facea pe Cupidon si astepta sa vina Valentine’s Day. Aveam noi anumite banuieli ce ni se confirma acum cu prisosinta.

Vintage Francisc

Vintage Francisc

Daca ar fi sa-l credem, chiar “Marele Will” ar fi fost cel care l-a inspirat pe Francisc, caci zice cumatrul Shakespeare prin actul 4 , scena 5 din Hamlet exact cele ce urmeaza:

“Tomorrow is Saint Valentine’s day,
 All in the morning betime,
 And I a maid at your window,
 To be your Valentine”.

Francisc, ce-a vrut sa spuna aici poetul? Noi credem ca pe undeva, treaba cu “at your window” l-a zapacit rau de tot pe Francisc… Noroc ca i-a mai trecut, si credem asta cu tarie, intrucit cercetatorii britanici n-au aparut si cu alte chestii compromitatoare, cel putin deocamdata.

Deci, fapt e ca gratie lui Francisc la noi e deja un diluviu de inimioare. Pina si afara au ajuns din ele! Zice Francisc ca mai sint niste zile pina pe 14. Sau zice ca mai sint DOAR citeva zile pina atunci?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s