Gallery

Francesca prezinta noua colectie – Primavara 2013

Ce poate fi mai reprezentativ pentru primavara 2013 decit Francisc? Ce? Cu Francisc a inceput primavara si tot cu Francisc risca sa se si incheie, undeva la sfirsitul lunii mai. Dar, sa incepem cu inceputul…

Martisoare cu Francisc.

Martisoare cu Francisc.

Daca e primavara, sint martisoare. Iar daca sint martisoare, astea sint obligatoriu cu Francisc. Chiar si Francisc a primit cadou un minunat martisor cu el insusi, asa… strict pentru cultul personalitatii.

Francisc, purtind cu mindrie martisorul realizat de Angela Bencze

Francisc, purtind cu mindrie martisorul realizat de Angela Bencze

Normal ca asa de mult i-a placut ca nu si l-a mai dat jos nici seara; a si dormit cu martisorul.

detaliu

Ce-o fi visat, nu stim precis, ajunge doar sa zicem ca dimineata s-a trezit foarte vesel si cu ideea fixa ca vrea sa fie si pe tabla. Ca sa nu tot mormaie, ci sa-i salute pe oameni si-n scris. De dimineata si/sau de dupaamiaza.

tabla1

Ce sa-i faci? Greu cu ursuletii primavara! Inca a facut si o serie de aluzii (aproape obraznice) ca e nevoit sa se multumeasca doar cu asta, noi neavind nici o plasma la Francesca. A fost, totusi, multumit ca ocupa o pozitie centrala.

tabla7

In cele din urma, Francisc a zis ca daca tot iese oficial din hibernare, ca a venit primavara, ar avea nevoie de intaritoare pentru ca e extrem de slabit dupa sezonul nespus de greu prin care a trecut. Argumentele au fost de genul ca nu e ursulet panda si ca atare nu poate rontai tulpini de bambus, nu e nici urs polar si ca atare nu ii place pestele, motiv pentru care a comandat niste prajitura cu brinzica (asta avind niscaiva proteine) si muuuulte stafide dulci si bune.

Prajitura de casa cu brinza si stafide

Prajitura de casa cu brinza si stafide

Dupa ce si-a pus burtica la cale, Francisc s-a dus si a cules mitisori. Ca fara mitisori, nu e primavara.

Mitisorii lui Francisc

Mitisorii lui Francisc

Cu asta, Colectia de Primavara 2013, parea epuizata pentru ziua in curs. Sa vedem insa ce aduce si ziua de miine! Ca daca Francisc se trezeste dimineata si isi vede umbra, nu se mai culca la loc, si atunci va veni cu idei nastrusnice. Potrivit altor teorii, daca se trezeste si nu gaseste ceva bun de baut/papat, nu se poate culca la loc, si atunci iarasi i se declanseaza brusc vreun acces de creativitate. In rest, raminem convinsi ca Francisc ar face nani ca un ursulet adevarat, mai ales daca ar apuca sa pape singur toata tava de prajitura.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s