Gallery

Un spargator de nuci… magic

nuca2

“E prea brutal cu ciocanul, iar cu labutele e extrem de complicat“, ne-a marturisit Francisc, pentru ca a venit toamna si el a primit sarcina sa sparga nucile necesare pentru ciocolata. Drept pentru care i s-a adus un spargator de nuci.

“Scula” performanta, indiferent cit de rudimentara ar putea parea! S-a si pus Francisc pe treaba, a spart nuci cu nadejde… Un timp. Miezul l-a pus frumos intr-o parte, cojile in cealalta parte. Ca un ursulet cuminte. Pe urma, abia daca s-a folosit un pic de miez pentru cioco si, ce sa vezi, tot miezul a disparut.

Francisc jura ca habar nu are. Cica spargatorul de nuci e magic si face miezul de nuca invizibil.  Sau sa fi mincat Francisc nucile? Toate? Sa-le fi “pus bine”? Iar pe urma sa fi dat in “sindromul” veveritelor care ascuns nucile si apoi uita de ele si nu le mai pot gasi?

SANYO DIGITAL CAMERA

Iata-l pe Francisc! Arata foarte inocent. Asa ca, pina cind isi va aminti unde a pus nucile, ia sa spunem ce noutati au mai rasarit din cutia noastra “magica”. In sensul ca, oricit am produce, tot “invizibile” se fac si astea.  Ceea ce e foarte bine 🙂

cioco1

IMG-p1

Si, desigur, o alta veste ar fi ca revin in forta si briosele!

IMG-bb

Si iata si ceva cu fructe din plin:

IMG-20130907-01818

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s