Gallery

“Peoples is Peoples” – o poveste adevarata de Craciun

A fost un an ciudat… Amestecat… Dar ce frumos se sfirseste! Va mai amintiti in Muppets take Manhattan, celebrul “Peoples is Peoples“?

.

Cam asa a fost si cu noi. Am ajuns la concluzia ca “Peoples is Peoples“. Anul acesta am participat la citeva stringeri de fonduri, dar ultima – cea dedicata Liviei Beju (a propos, mai puteti dona online!)- a fost cea mai impresionanta.

IMG-20131214-02375Nu doar ca in paralel mai aveam de impartit si cozonacii cu atita caldura daruiti de unii clienti ai Francescai catre niste necunoscuti (si chiar am avut ce imparti anul acesta!), dar pe masura ce timpul se scurgea, realizam ca din putinul fiecaruia se stringea un “putin” si pentru Livia, iar  “Peoples is Peoples” insemna in cazul acesta ca oamenii donau cit aveau si cit puteau, nu foarte mult din pacate, dar refuzau sa participe la asa-zisa tombola organizata de noi, pentru ca nu donasera banii nici pentru praji, nici pentru ciocolata, ci pentru sanatatea Liviei. Altii au spus ca “au putut participa” cu prea putin ca sa “isi permita” sa ia un cozonac sau o ciocolata. Pina la urma, trei nume au ajuns la extragere. Doar 3. La “marea” tombola. Ceilalti au zis un “Sa-i dea Dumnezeu sanatate” si-au plecat.

Iar in final, cistigatorul, mai precis cistigatoarea, si-a refuzat premiul. Asa incit am mai avut o “cistigatoare” octogenara, careia i s-a daruit “marele premiu” neridicat.

Da, “Peoples is Peoples“. Si e cel mai frumos cadou pe care l-am primit anul acesta.

IMG_00000021

Un “cozonac in asteptare” s-a dus la cineva care nici macar Craciunul nu-l mai astepta!

Fiti buni! Si atunci si lumea va fi mult mai buna 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s